5.6 Team

Från Tycoon Online Swedish
Hoppa till: navigering, sök

<- 5.5 Personal ^ Index Hjälpen ^ 5.7 Transporter ->

Team är grupper med spelare som har en eget forum tillsammans. Alla teamen deltar i en vänskaplig tävling där medelvärdet av gruppmedlemmarnas företagsvärde bestämmer på vilken plats teamet är rankat.

Teamen ersatte koncerner, som var en mer strukturerad tävlingsform. Teamen introducerades i TO-USA och kom till den svenska versionen runda 2, 2009.

Alla guldmedlemmar kan starta ett eget team. När man startat ett team bestämmer ledaren om det ska vara ett publikt team (där vem som helst kan gå med) eller om det ska vara ett privat team (där det krävs en inbjudan för att vara med). Ledaren kan senare ändra mellan publikt och privat, om man så önskar. Teamets ledare kan ändra namn på teamet när som helst. Ledaren kan också välja en vice ledare, ta bort spelare från teamet och ändra i teamets meddelanderuta. Teamets vice ledare måste också vara guldmedlem. Den vice ledaren kan göra det mesta av vad ledaren kan göra, vilket även inkluderar polisrättigheter i det egna team-forumet.

Vilken aktiv spelare som helst, guldmedlem eller inte kan gå med i ett existerande team. De kan gå med i ett publikt team på egen hand eller gå med i privata team med hjälp av en inbjudan.

Vilken medlem som helst, inklusive teamets ledare, kan avgå från teamet när som helst. Om teamets ledare slutar tar teamets vice ledare över. Om det inte finns någon vice ledare kommer den högst rankade guldmedlemmen i teamet att ta över. Om ett team inte har fler guldmedlemmar kommer teamet att sluta existera.

Teams har ingen effekt på din ekonomi. Ditt företag kan inte vinna eller förlora pengar eller placeringar genom att delta i ett team. Teamen har egna forum, här kan spelare få kontakt, hjälpa varandra och samarbeta. Ett aktivt team bidrar till ett roligare Tycoon Online. Dra nytta av teamets forum!<- 5.5 Personal ^ Index Hjälpen ^ 5.7 Transporter ->

Andra språk: Engelska Portugisiska