Huvudsida

Från Tycoon Online Swedish
Hoppa till: navigering, sök
Välkommen till Tycoon Onlines Svenska WIKI - här för att hjälpa dig.

The TO Guy


Vi håller just nu på att försöka bygga upp denna sidan. Om du vill hjälpa till så är vi mycket tacksamma. Vill ni hjälpa till så kontakta Hawkeye Pierce. På deltagarportalen kan du se vad som är på gång just nu. Läs gärna även Hjälp (i vänstra menyn) för en snabb hjälp till hur man redigerar i Wikin.


Hjälpavsnitt

Index Hjälpen
Tycoon Online FAQ
Tycoon Online Handböcker - Hur gör man?
Tycoon Online Nybörjarguide
(OBS! Detta är verkligen en steg för steg guide.)
Spelhistorik (endast på Engelska)

Om du hittar något fel på någon sida, var då snäll och ändra det. Men tänk på att detta ska vara till hjälp för alla spelare, så var försiktig när du ändrar. Självklart ska fel rättas till, men med försiktighet och hänsyn till andra. Skulle ditt arbete ändras av någon annan, hoppas vi att du inte tar illa vid dig.

Ser du en länk som är röd, är du mer än välkommen att klicka på den och lägga till information. Är du inte villig att lägga till informationen, klicka då heller inte på länken!

Versioner

Tycoon Online började som ett hobbyprojekt av Anders Johansson i slutet av 2001. I takt med att spelet växte så översatte man också spelet till engelska för att locka internationella spelare. Anders gav 2007 spelet till Gunzour Yellowknife som idag driver spelet vidare. Spelet utvecklas hela tiden - nya språk tillkommer och nya kartor ritas.

Tycoon Onlines versioner
Karta Språk Speladress Wikiadress
Sverige Svenska http://usa.tycoononline.com, http://www.tycoononline.nu http://wiki.tycoononline.nu
Engelska http://wiki.tycoononline.com

Övrig Info

Andra källor, på engelska, som hjälper dig med Tycoon Online finner du här:

Officiell Blog


Andra språk: Engelska